Professionel blikkenslager med masser af erfaring

​Er du på udkig efter en erfaren blikkenslager? Så er du kommet til det rette sted. Hos Dan Hansen VVS ApS udfører vi alverdens former for blikarbejder. Vores blikkenslager kører både til Grenå, Rønde og Ebeltoft, samt resten af Djursland.

Når du vælger os, får du en autoriseret vvs-installatør. Vores blikkenslager går op i kvalitet og du kan derfor være sikker på, at du får et rigtig godt resultat når du vælger os. Samtidig sikrer vi dig, at dit blikarbejde bliver udført efter reglerne i bygningsreglementet. 

Hvad koster en blikkenslager?

Prisen på en blikkenslager afhænger typisk af, hvad det er, du skal have lavet. Der vil derfor være forskel i prisen, alt efter om du skal have lavet tag, tagrender eller blikarbejde i forbindelse med facaden. Prisen kan også afhænge af, hvor stort et omfang der er tale om. Dog kan du altid være sikker på at få en god pris, når du vælger os.

Skal du have lavet et større projekt, hvor du har brug for en blikkenslager, er det også noget, vi kan hjælpe dig med. Vi kommer ud til dig og vurderer omfanget af opgaven, hvor vi efterfølgende kommer med uforpligtende tilbud.

Vi kan hjælpe dig med dit blikarbejde

Skal du have hjælp af en professionel blikkenslager, hvor kvaliteten er i top, er vi den helt rette løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Du kan kontakte os på telefon  21 24 84 32, eller skriv en e-mail til os på danhansenvvs@gmail.com.

månedens Tilbud​

Her vil snart komme et godt tilbud​!

Medlem af​

❝ Pris og kvalitet passer altid sammen, og byggetiden bliver minimeret til  mindst mulig gene for vores kunder.

​Det er hvad vi ser som professionel kundepleje.

Følg med på Facebook

Firmaet

Dan tlf.: 21 24 84 32

E-mail: danhansenvvs@gmail.com

Adresse​

Askhøjvej 6 A, Lyngby | 8570 Trustrup

CVR: 40110453