Fjernvarme og andre varmesystemer

Skal du have monteret fjernvarme eller fortaget service på dit varmesystem? Hos Dan Hansen VVS ApS er vi specialister inden for varmesystemer, både når det kommer til montering og løbende service. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit varmesystem i Grenå, Rønde, Ebeltoft og resten af Djursland.

Hos os får du faguddannede VVS’ere, der har den rette autorisering til at kunne klare alt inden for vand, varme, el og gas. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit varmesystem. 

Vi hjælper både beboelsesejendomme, institutioner og virksomheder samt private med deres fjernvarme eller andre former for varmesystemer.

Hvad koster fjernvarme?

Prisen på fjernvarme afhænger af flere ting. Vores priser vil typisk variere alt efter størrelsen på fjernvarmeanlægget og omfanget af opsætningen af anlægget. Er du ude efter en billig løsning, kan vi sagtens komme med rådgivning angående, hvilken model du får mest for pengene med.

​​

Vi kan både hjælpe dig med opsætning af et nyt fjernvarmeanlæg og efterfølgende fjernvarmeservice. Når du skal have foretaget fjernvarmeinstallationen, står vi både for leveringen og monteringen. Ved installation af fjernvarme sørger vi derfor for det hele.

Lad os hjælpe dig med dit varmesystem

Skal du have installeret fjernvarme eller et andet varmesystem, eller har du brug for løbende service på dit anlæg, så kontakt os endelig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon  21 24 84 32. Du kan også skrive til e-mail danhansenvvs@gmail.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

månedens Tilbud​

Her vil snart komme et godt tilbud​!

Medlem af​

❝ Pris og kvalitet passer altid sammen, og byggetiden bliver minimeret til  mindst mulig gene for vores kunder.

​Det er hvad vi ser som professionel kundepleje.

Følg med på Facebook

Firmaet

Dan tlf.: 21 24 84 32

E-mail: danhansenvvs@gmail.com

Adresse​

Askhøjvej 6 A, Lyngby | 8570 Trustrup

CVR: 40110453