Renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt bad

Drømmer du om at få etableret et helt nyt badeværelse, eller trænger det nuværende badeværelse til en renovering? Så står vi klar til at hjælpe. 

Hos Dan Hansen VVS ApS ordner vi nemlig alt lige fra små projekter til en total renovering af badeværelse. Vi står klar til at assistere i alle faser af projektet fra ide til planlægning og udførelse.

Vi tilbyder blandt andet professionel badeværelsesrenovering for kunder i Grenå, Rønde, Ebeltoft og det øvrige Djursland.

Vi kan udskifte hele badeværelset i totalentreprise

Skal hele badeværelset udskiftes, skal der som regel flere forskellige faggrupper ind over, og det kan kræve rigtig god koordination mellem håndværkerne, som du selv står for.

Vælger du at lade os varetage din renovering af badeværelse i en totalentreprise, står vi for alle dele af projektet, og du slipper for selv at koordinere arbejdet mellem håndværkerne. Det klarer vi for dig. Det gør planlægningen let og overskuelig for dig, og i sidste ende vil du slippe for at bruge en masse tid på projektet.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til badeværelset

Lad os præsentere dig for et stort udvalg af produkter og modeller, der kan inspirere dig til den helt rigtige løsning for dit hjem.

Vi har et stort udvalg af intelligent armatur, der med moderne teknologi gør det let for familien at spare på vandet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af, hvilke materialer og produkter du vælger, og om der er tale om en renovering af et stort eller et lille badeværelse. 

Derudover påvirker det også den endelige pris, hvor omfattende renoveringen er. Er der tale om en totalrenovering, eller skal fliserne på væggen blot udskiftes?

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på lige netop dit badeværelsesprojekt på telefon 21 24 84 32 eller e-mail danhansenvvs@gmail.com.​

månedens Tilbud​

Her vil snart komme et godt tilbud​!

Medlem af​

❝ Pris og kvalitet passer altid sammen, og byggetiden bliver minimeret til  mindst mulig gene for vores kunder.

​Det er hvad vi ser som professionel kundepleje.

Følg med på Facebook

Firmaet

Dan tlf.: 21 24 84 32

E-mail: danhansenvvs@gmail.com

Adresse​

Askhøjvej 6 A, Lyngby | 8570 Trustrup

CVR: 40110453