​Stokerfyr som et bedre alternativ for miljøet

Overvejer du at udskifte dit nuværende fyr ud med et stokerfyr? Hos Dan Hansen VVS ApS kan vi hjælpe dig med montering og servicering af dit stokerfyr. Vi står klar til at hjælpe, uanset om du bor i Grenå, Rønde, Ebeltoft eller et andet sted på Djursland.

Der er flere fordele ved at gå efter et stokerfyr i stedet for et oliefyr, pillefyr, træpillefyr eller brændefyr. Med et stokerfyr kan du fyre med biobrændsel, som typisk er forholdsvis billigt sammenlignet med andre former for fyringsmaterialer. Derudover gør du også miljøet en tjeneste ved at vælge et stokerfyr.

Hvad koster et stokerfyr?

Der er flere ting der påvirker prisen, når du skal have skiftet dit nuværende fyr ud med et stokerfyr. Først og fremmest afhænger det af, hvilken stokerfyr-model du vælger. Modellen kan nemlig afgøre, hvor stort et omfang der er tale om i forbindelse med monteringen af fyret. Vi kan dog sagtens give dig rådgivning omkring, hvilket stokerfyr der passer bedst til dit behov.​

Et stokerfyr er en løsning, der kan betale sig i det lange løb. Du vil nemlig typisk kunne spare en del på din varmeregning. Besparelsen ved at fyre med biobrændsel er individuel, men du kan nemt spare 30-40% på varmeregningen, afhængig af dit varmeforbrug og dit stokerfyr.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et nyt stokerfyr eller service på stokerfyr, så kontakt os endelig. 

Du kan kontakte os på telefon 21 24 84 32. Du kan også skrive til os på e-mail danhansenvvs@gmail.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

månedens Tilbud​

Her vil snart komme et godt tilbud​!

Medlem af​

❝ Pris og kvalitet passer altid sammen, og byggetiden bliver minimeret til  mindst mulig gene for vores kunder.

​Det er hvad vi ser som professionel kundepleje.

Følg med på Facebook

Firmaet

Dan tlf.: 21 24 84 32

E-mail: danhansenvvs@gmail.com

Adresse​

Askhøjvej 6 A, Lyngby | 8570 Trustrup

CVR: 40110453