​Varmepumper monteret og serviceret af kompetent VVS’er

Overvejer du at få monteret en varmepumpe? Det kan vi hjælpe dig med hos Dan Hansen VVS ApS. Vi kan sørge for montering og servicering af varmepumper hos både private og erhverv i Grenå, Rønde, Ebeltoft og de øvrige byer på Djursland.

Når du vælger os, får du en kompetent medarbejder ud til dig, hvor arbejdet bliver udført med faglig stolthed for øje. Hos Torben Hansen VVS kan vi hjælpe dig med montering og løbende service af din varmepumpe, herunder både luft-til-luft-varmepumper og luft-til-vand-varmepumper. Vi er nemlig specialister inden for begge områder.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe kan først og fremmest afhænge af, om du skal have en luft-til-luft-varmepumpe, eller om du skal have en luft-til-vand-varmepumpe, samt om du skal have foretaget montering af en varmepumpe, eller du skal have foretaget service på en varmepumpe.

Prisen afhænger selvfølgelig også af, hvor stort et omfang der er tale om. Dog kan du altid være sikker på, at vi giver dig en god pris uanset hvad.​


​Kontakt os hvis du har spørgsmål til varmepumper

Har du spørgsmål til varmepumper, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, uanset hvad du skal bruge hjælp til. 

Giv os et kald på  21 24 84 32. Du kan også skrive til os på danhansenvvs@gmail.com.

månedens Tilbud​

Her vil snart komme et godt tilbud​!

Medlem af​

❝ Pris og kvalitet passer altid sammen, og byggetiden bliver minimeret til  mindst mulig gene for vores kunder.

​Det er hvad vi ser som professionel kundepleje.

Følg med på Facebook

Firmaet

Dan tlf.: 21 24 84 32

E-mail: danhansenvvs@gmail.com

Adresse​

Askhøjvej 6 A, Lyngby | 8570 Trustrup

CVR: 40110453